Åbningstider:

Lørdag 12:00 – 16:00 (eller efter aftale)

Kontakt os

Du er også altid velkommen til at ringe.
email: info@stesima.dk
tlf.: 30 22 71 52

Virksomhedsoplysninger

Stesima indehaver Bendt Nielsen.
Lomborgvej 111
DK-7620 Lemvig
Danmark
Telefon +45 30 22 71 52
CVR nr. 35712496
Enkeltmandsvirksomhed
Etableringsår: 2014

Bankoplysninger

Banknavn: Handelsbanken
Kontoindehaver: Stesima v Bendt Nielsen
Kontonummer:7649 0001018693

Handelsbetingelser

Bestilling

Der kan bestilles varer via Stesima.dk webshop. Du kan også foretage en bestilling ved at skrive en mail til os på info@stesima.dk

Hvis du skulle have spørgsmål omkring bestilling eller betaling, hjælper vi dig gerne både via telefon og mail.

Betaling

Hos Stesima kan du betale via bankoverførelse. Overførelsen af pengene skal ske til Handelsbanken konto nr. 7649 1018693

- Vi sender din ordre så snart vi kan se pengene er gået ind på vores konto.

Levering og fragt

Varer på Stesima.dk fremsendes med GLS og kun til adresser i Danmark – dvs. at der ikke leveres til Grønland og Færøerne. Er du ikke hjemme når posten kommer med din pakke vil der blive lagt en seddel i din postkasse, og du kan så typisk afhente din pakke næste hverdag i nærmeste Pakkeshop. Informationer fremgår af sedlen.

Leveringstiden på webordrer er 2-5 hverdage fra tidspunktet hvor ordrebekræftelsen er afgivet. Vi bestræber os altid på at afsende varerne hurtigst muligt.

Der tagets forbehold for lagerstatus i webbutikken, da flere af vores vare er unika findes de kun i et eller få eksemplar, og varen kan derfor være udsolgt i vores fysiske butik inden vi når at ajourføre webbutikken.


Hos Stesima er fragtprisen fra 39 kr. dog max 10 kg.


Leveringstid på møbler op til 3 uger. Fragtpris for små møbler 99 kr. pr. møbel og bliver sendt med GLS.

Reklamationsret og fortydelsesret

Du har altid to års reklamationsret. Det betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug, skadeforvoldende adfærd, eller alm. slidtage. 
Reklamationer skal fremsendes til:
Stesima
Lomborgvej 111
7620 Lemvig

Mærk forsendelsen med "Reklamation" samt vedlæg en seddel med ordrenummer, så vi kan ekspedere dig hurtigere.
Såfremt Stesima ved modtagelse af en reklamation ikke kan finde fejl på varen, vil du ikke blive godtgjort varens værdi. Det er derfor vigtigt, at du som kunde beskriver fejlen så korrekt som muligt overfor os. Vedlæg gerne en beskrivelse i returpakken, og evt. en kopi af ordrebekræftelsen, da det letter vores arbejde og behandlingstid.
Såfremt at reklamationen accepteres, så kan du enten vælge at få tilsendt en ny vare, eller få pengene retur.
Du har altid 14 dages fuld returret hos Stesima For at kunne udnytte fortrydelsesretten skal vareren leveres i samme emballage og stand, som da du modtog den fra os.
Returnering af fejlvare skal ske indenfor en måned fra fakturadato
Fortrydelsesretten bortfalder hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer salgsværdien væsentligt.
Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varen.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten skal dine varer sendes forsvarligt til følgende adresse:
Stesima
Lomborgvej 111
7620 Lemvig

Mærk forsendelsen med "Retur"
Hvis varerne modtages I samme stand, som da du modtog den returnerer vi hele købssummen. Vi returnerer dog ikke den fragt som du måtte have, når du skal sende pakken til os.
Husk at sende pakken forsvarligt, vi anbefaler at sende pakken som forsikret pakke med Post Danmark. Henvend dig til dit nærmeste posthus.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og taste/slåfejl. Priserne er kun gældende i Danmark.
 Stesima påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

Persondatapolitik

Ingen oplysninger, som du indtaster på Stesima.dk bliver på noget tidspunkt videregivet til en tredjemand. Alle oplysninger bliver kun behandlet af betroede medarbejdere hos Stesima design.

Stesima benytter cookies på vores webshop, hvilket betyder, at vores system automatisk husker, hvad du eksempelvis lægger i kurven. Derfor vil du også opleve, hvis du vender retur dagen efter, at dine varer stadigvæk lægger I kurven (medmindre dealen er udløbet).

Når du handler hos os beder vi om navn, adresse, e-mailadresse. Vi bruger udelukkende disse informationer til ekspedition af din ordre. Informationen lagres i vores e-butik system i ukrypteret form. Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra indkøb foretages. Informationen anvendes ikke i den daglige administration, men kun i tilfælde af falske bestillinger eller anden kriminalitet.

Når du bestiller varer hos Stesima registrerer vi dit navn og din adresse i vores system, for at kunne sende din bestilling. Ved indsamling af personoplysninger sikrer vi os at det altid sker med din samtykke, så du altid ved præcis hvilke oplysninger der er indsamlet og hvorfor.

Du kan til enhver tid bede om at få at vide hvilke oplysninger vi opbevarer vedr. din person. Ønsker du at vi fjerner dine oplysninger eller ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbreve, kan du kontakte os på info@stesima.dk eller ringe på +45 30 22 71 52.

 

EMAIL

Ved tilmelding til nyhedsbreve accepterer du at modtage e-mails fra Stesima. Du kan framelde dig nyhedsbrevet ved at sende en mail til info@stesima.dk. Vi videresælger ikke din mail til tredje part.